Het geheim van schalende infrastructuur

Bedrijven die snel moeten kunnen antwoorden op de veranderende eisen van hun sector hebben een schalende infrastructuur nodig die nieuwe methodes kan leveren om werk gedaan te krijgen. Met expertise over het hele Microsoft platform en verder leveren van infrastructuurbeheerde oplossingen en een schaalbare ICT-infrastructuur die businesswaarde ontgrendelt zodat u uw bedrijf kan doen groeien, de kosten kan drukken en uw flexibiliteit kan verbeteren.

Wat is schaalbaarheid?

Schaalbaarheid is een kenmerk van een systeem dat wijst op zijn capaciteit om om te gaan met een gegroeide of zelfs groeiende werkdruk. Een systeem dat goed schaalt kan zijn efficiëntieniveau of prestatieniveau behouden of zelfs verbeteren wanneer men een grotere operationele vraag krijgt. In financiële markten wijst schaalbaarheid op de mogelijkheid van de financiële instituten om hogere eisen in de bedrijfsomgeving aan te kunnen, en een schaalbaar bedrijf is er een dat zijn inkomen behoudt of zelfs verbetert nadat het verkoopvolume gestegen is.

Transformatieve krachten vereisen een schaalbare infrastructuur:

Het landschap van het zakendoen evolueert. De transformatieve krachten van flexibiliteit, cloud, big data en sociale samenwerking hebben allemaal getoond dat ze belangrijke spelers zijn in de evolutie. De druk op ICT-organisaties om de eisen van de sector sneller te beantwoorden groeit. ICT-groepen worden uitgedaagd om een schaalbare infrastructuur aan te leggen om voordeel te slaan uit de nieuwe revolutionaire technologieën die nieuwe methodes afleveren om werk gedaan te krijgen zonder een hoge kapitaalinvestering.

Technologie maakt het schalen van een infrastructuur simpeler:

Technologie-infrastructuren, bijvoorbeeld, hebben een ongelooflijke mogelijkheid om snel te schalen, wat van tech-bedrijven bedrijven maakt met de mogelijkheid snel te groeien. De redenering hierachter is dat ze niet veel nood hebben aan opslagplaats door het dienstenmodel van software met het creëren van producten of diensten. Bedrijven met lage operatiekosten en zonder het ongemak van warenhuizen hebben niet veel hulpmiddelen of zelfs infrastructuur nodig om snel te groeien.

Zelfs bedrijven die onrechtstreeks gerelateerd zijn met de technologie-industrie bezitten een grotere mogelijkheid om te schalen. Klantenwerving is bijvoorbeeld veel makkelijker geworden dankzij het gebruik van hulpmiddelen zoals digitale marketing. Zelfs banken kunnen digitale marketing implementeren om registraties voor online banking te vereenvoudiging, en zo hun klantenbestand en inkomenspotentieel verhogen.

Elementen van een schaalbare infrastructuur:

In de kern is een schaalbare infrastructuur een infrastructuur die zich concentreert op de uitvoering van procedures die leiden tot een efficiënte werking. De workflow en structuur van een bedrijf laten schaalbaarheid toe.

Alle schaalbare infrastructuren gaan hand in hand met een gevestigde groep leiders, zoals C-level executives, investeerders en adviseurs, die een strategie uitwerken en richting aangeven. Schaalbare infrastructuren bieden ook een consistent merkbeheer in al hun divisies en alle locaties. Een tekort aan merkbeheer veroorzaakt soms dat bedrijven overzicht verliezen van hun kernwaarde, waardoor schaalbaarheid verlaagd wordt. Yahoo is hier een voorbeeld van. Nadat het bedrijf stevig gegroeid was, vergat het zijn kernactiviteiten en brokkelde het af.

Een schalende infrastructuur bezit efficiënte hulpmiddelen voor evaluatie. Daarom zou de hele business geëvalueerd en beheerd kunnen worden op elk niveau. Dit management resulteert in de efficiënte operaties hierboven uitgelegd en help met kapitaalbudgettering.