Diensten
Een Deel van
ONZE SPECIALISATIE
Microsoft Systeem Beheer

Volledig gecertificeerd in Microsoft Windows Servers 2008 R2, 2012 R2 en 2016 besturingssysteem, Microsoft BackOffice Server producten, Exchange Mail service, netwerken en aanverwante desktopcomputer systemen.

Systeem & Netwerk Beheer

Implementatie, onderhoud, ondersteuning, ontwikkeling en in sommige gevallen, ontwerp van communicatienetwerken in een organisatie of tussen organisaties.

Infrastructuur

Wij helpen u in het plaatsen van alle hardware, software, netwerkmiddelen en diensten die nodig zijn voor het bestaan, de exploitatie en het beheer van uw IT-omgeving.

Beveiliging

Wij voorkomen ongeautoriseerde toegang, gebruik, onthulling, verstoring, wijziging, inspectie, opname of vernietiging van uw bedrijfsinformatie. Wij zijn gespecialiseerd in het digitale aspect van infosec en antivirus-controles.

Data Opslag

Met behulp van de beste praktijken in de branche, helpen wij u bij het beheren van verschillende soorten gegevensopslagen. Naast het vormen van een tastbare gegevensopslag methode, zijn er nu nieuwe opties voor gegevensopslag op afstand. We zijn gespecialiseerd in het behandeling en toediening van alle vormen van gegevensopslag.

Naadloze ondersteuning

Wij bieden hulp aan uw organisatie. Over het algemeen kunnen wij trainingen aanbieden, maatwerk, of andere ondersteunende diensten leveren. Technische ondersteuning kan dan worden geleverd via e-mail, live supportsoftware op een website, of een tool waarmee gebruikers een gesprek of incident kunnen inloggen.

Aangepaste configuratie

Niet alle vingers zijn gelijk, en zo zijn ook niet alle bedrijven gelijk in hun behoeften en wensen. Wij passen onze diensten aan op uw behoeften.

Back Office Controls

Wij helpen u de controle over uw bestanden te compartimenteren. Zodat verschillende afdelingen op verschillende wijzen toegang tot de verschillende onderdelen van uw IT-omgeving en projecten hebben.

Zorg ervoor dat je data en privacy veilig is.