Over Ons

Over Young IT

Wij zijn Young IT. Een jong bedrijf die gespecialiseerd is in het bieden van IT oplossingen en systeembeheer. Met onze creativiteit en vindingrijkheid groeien we door. Microsoft systemen en infrastructuur is voor ons bekend terrein. Naast onze gecertificeerde MCSA en MCSE kwalificaties, hebben wij operationele expertise met andere systemen zoals Cisco, HP, Dell en IBM. Onze advies richt zich voornamelijk op deze systemen alsmede het leveren van: Infrastructuur, netwerkbeheer, beveiliging en veilige gegevensopslag. We hebben een brede klantenkring. Van accountants en advocaten tot bloemisten en restaurants ontwerpers. Niemand is te groot of te klein voor ons.

Neem contact met ons op
Contact opnemen
EEN DEEL VAN
ONZE SPECIALISATIE
Microsoft Systeem Beheer

Volledig gecertificeerd in Microsoft Windows Servers 2008 R2, 2012 R2 en 2016 besturingssysteem, Microsoft BackOffice Server producten, Exchange Mail service, netwerken en aanverwante desktopcomputer systemen.

Systeem en Netwerk Beheer

Implementatie, onderhoud, ondersteuning, ontwikkeling en in sommige gevallen, ontwerp van communicatienetwerken in een organisatie of tussen organisaties.

Infrastructuur

Wij helpen u in het plaatsen van alle hardware, software, netwerkmiddelen en diensten die nodig zijn voor het bestaan, de exploitatie en het beheer van uw IT-omgeving.

Beveiliging

Wij voorkomen ongeautoriseerde toegang, gebruik, onthulling, verstoring, wijziging, inspectie, opname of vernietiging van uw bedrijfsinformatie. Wij zijn gespecialiseerd in het digitale aspect van infosec en antivirus-controles.

IT is een taal op zich maar wij doen dat met behulp van woorden die u zult begrijpen!