Archive
Junior Developer Microsoft Dynamics AX of NAV

Heb jij 1 jaar ervaring met het programmeren van Microsoft Dynamics AX of NAV? Zou jezelf graag verder willen ontwikkelen hierin? Onze opdrachtgever biedt jou die kans! Je komt je werken een ervaren team, die jou op sleeptouw neemt. Daarnaast zijn jouw klanten actief in verschillende branches, waardoor jij in diverse keukens mag kijken en zodoende meer ervaring opdoet.

Microsoft Dynamics CRM Developer

Als Microsoft Dynamics CRM developer ben je samen met het team verantwoordelijk voor de gewenste software aanpassingen gerealiseerd te krijgen. Je ontvangt functionele ontwerpen van de consultants en op basis hiervan ga jij bouwen aan de software. Naast het bouwen van de software ben jij ook verantwoordelijk voor testen en documenteren van nieuwe functies in Microsoft Dynamics CRM. Je werkt met de nieuwste technieken bij een innovatief bedrijf.

Microsoft Dynamics NAV Consultant

Als NAV Consultant ben je werkzaam op projecten binnen Nederland. Jij bent verantwoordelijk voor het implementeren en configureren van Microsoft Dynamics NAV bij klanten. Daarnaast denk jij mee met de klant en neem jij de zorg uit handen. Het verhogen we de efficiency en optimaliseren bedrijfsprocessen is wat jij bereikt met jouw analyses. Hiervoor werk jij nauw samen met de developers en de andere consultants. Het geven van presentaties en training behoort ook tot jouw taak. Je blijft op de hoogte van innovaties in het vak en van de ontwikkelingen en bespreekt dit met jouw collega’s.

Microsoft Dynamics AX Consultant

Als AX Consultant ben je werkzaam op projecten binnen Nederland. Jij bent verantwoordelijk voor het implementeren en configureren van Microsoft Dynamics AX bij klanten. Daarnaast denk jij mee met de klant en neem jij de zorg uit handen. Het verhogen we de efficiency en optimaliseren bedrijfsprocessen is wat jij bereikt met jouw analyses. Hiervoor werk jij nauw samen met de developers en de andere consultants. Het geven van presentaties en training behoort ook tot jouw taak. Je blijft op de hoogte van innovaties in het vak en van de ontwikkelingen en bespreekt dit met jouw collega’s.